Örgü Bebek Hırka Modelleri

 
 
 Kış aylarının olmazsa olmazıdır örgü hırkalar. bebekleri ve çocukları keskin soğuklardan tamamen koruyan el örgüler şık hırkalar. kız bebeklerine rengarenk örülen kışlık hırka çeşitlerine motif motif güller de ekleniyorsa eğer görülmeye ve örülmeye değer bence.....                                                                   
 
Erkek bebekleri için tasarlanmış çok şık bereli hırka modelimiz. çiçekler ve böceklerle süslenmiş el örgüsü kışlık hırka beresiyle tam bir kışlık model.                        


 Özellikle kız çocukları için tercih edilen  renk ve model. Çilekli örgü hırka patik ve bere. papatya motifleriyle ayrıcalık kazanmış. Göz kamaştıran. çilekli bebek hırka bere takımı. bu yılın enyeni modellerinden.
     
Kız bebekleri için mükemmel bir seçim diyebiliriz. çiçek motifleriyle süslenmiş beyaz hırka. patikleriyle hayat bulmuş sanki. renk renk çiçek motifleri bu modelde göz kamaştırmıyormu sizce de.   
Nohut örnekli hırka-bere ve atkısıyla çocukların yüzünü güldürecek. yüreğini ısıtacak çok şık bir örgü tasarımı. El emeği göz nuru bereli hırka takımı. erkek ve kız bebekleri için muhteşem bir seçenektir
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar