Prenses Gelinlik Modelleri 2018

 Yeni sezon gelinliklerinde  kabarık modellerin en trend tasarımları genç kızların hayallerini süslemiştir. straplez kabarık gelinliklerde etek uçlarından yukarıya bel kısmına dek yaprak yaprak desenlenmiş sanki ama görsellikte tüm genç kızların hayal ettiği modellerden diyebiliriz.
 Transparan gelinlikler dantel detaylarıyla çiçek çiçek işlenmiş adeta. Göğüs dekolteli dantelli gelinliklerin kabarık modeli ve yerleri süpüren duvaklarıyla tamamen günümüzün modasını temsil ediyor diyebiliriz.
 Mendil etekli gelinlikler ve krem rengi gelinlik modelleri ayrıcalıklarını her zaman fark ettiriyor. Etek uçlarında güpür  yoğunluğu ve kabarık eteği oldukça muhteşem tasarlanmış krem gelinlik dantel detaylı kollarıyla gözleri kamaştırıyor sanki.
 Oldukça kabarık tasarlanan bu trend gelinliklerimiz 2018 senesinin en çok beğenilen modellerindendir. Straplez kabarık gelinlik çeşitlerinde çokça güpür kullanılmış. Omuz ve göğüs kısmında dantellerle bezenmiş çok şık bir tasarım. Uzun yıllarca da tercih edilebilecek çok modern gelinlikler dir.
Göğüs dekolteleriyle göz kamaştıran transparan gelinlikler. Çılgın gelin adaylarının dikkatini çoktan çekmiş olmalı. Adeta bir kuğu gibi süzülen transparan gelinlikler hiç bir zaman modasını kaybetmeyeceğe benziyor.
Share this post :

+ yorum + 1 yorum

5 Mart 2022 06:25

Tioga - titanium tv - Tioga Entertainment
Tioga titanium nose jewelry Entertainment, Inc. is the award winning technology titanium eyeglass frames and development blue titanium company in the titanium trim hair cutter reviews field where is titanium found of producing high-performance VR video games,

Yorum Gönder

Test Sidebar