Sevgililer Günü Bayan Takıları Aksesuarları

Taş süslemeli bayan takılarında pırlanta ve zirkon taşlar kullanılarak ışıl ışıl saatler, taşlı bileklikler sevgililer gününe özel tasarlanmış yepyeni modeller bayanların kollarını süsleyecek yine 14 şubat sevgililer gününde. Deri kordonlu saatlerde yine taşlar ve metaller de kullanılarak kadın aksesuarlarında farklılık yaratılmış.

Alyans kolyeler altın ve gümüş tasarımlar günümüzde çok moda. Çünkü, alyans kolye modelleri aşkın simgesi ve manevi değeri de oldukça büyük aynı zamanda çok da değerlidir sevgililerin özel hediyeleridir.  Sevgililer gününe özel mesajlar, anlamlı sözcükler le de kalplerde nostalji izler bırakabilirsiniz. 14 şubat sevenlerin ve aşıkların günü dür özellikle...

Sevgililer günü kadınlara ne alır eşleri ve sevgilileri. İsme özel anlamı olan çok özel kolyeler, ışıl ışıl pırlanta taşlarla tasarlanmış yepyeni modeller. Özel günlerde doğum günleri ve sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediyeler olabilir, Sonsuz kolyeler. Kalpli taşlı kolye çeşitleri. Aşk harfleriyle tasarlanmış çok şık taşlı kolye çeşitleri.

Kadın mücevherleri, nde rengarenk zümrüt taşlar ve pırlantaların yer aldığı gümüş tasarımlarda sevgililer gününe özel en yeni modeller, dir. Takı çeşitlerinde kadınların vazgeçilmez aksesuarları, rengarenk taşlı yüzükler. kolyeler. altın takılar  ve gümüş takı modelleri,dir. 

Yeşil pırlanta taşlarla bezenmiş bayan yüzükleri gümüş zemin üzerinde değerini olduğundan daha da çok fark ettirmiştir. Kalp çerçeve içine dizilen pırlantalar renkli taşlarla daha estetik ve şık tasarımlar elde edilmiş. kadın aksesuarlarında rengarenk değerli taşlar ve zümrüt pırlantalara çok daha yer verilmektedir..  Altın kaplama bileklikler de ve deri kordonlu saatlerde renkli deriler kullanılarak modern takılar ve aksesuarlar tasarlanmış kadınlar için..

Zirkon taşlı kolyelerde özel tasarımlar ve çok yeni modeller özel günler için hazırlanmış özellikle. Bir çok kadının vazgeçemeyeceği kadar şık tasarımlar ışıl ışıl taşlı bileklikler ve altın kaplama taşlı kolye modelleri de sevgiliye özel takılar. Broşlu fularla taşlarla bezenmiş boncuklarla süslenerek sizlerin beğenisine sunulmuş. 
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar