Sevgililer Günü Erkek Aksesuarları Takılar

Sevgililer gününe özel altın yaldızlı hediyeler, tesbihler, işlemeli ve nakışlı tesbihler erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Erkeklere özel tasarlanmış aksesuarların en yeni modelleri dir. Gümüş ve altın kaplama tesbih tasarımlarında çokça nakışlar, ışıltılar, değerli taşlar işlenerek en şık tesbih örnekleri elde edilmiş.

Akik taşlardan rengarenk tesbihler, bileklikler ve bir çok aksesuarlar tasarlanmaktadır. Yeşil renkli akik taşlı tesbih modelleri gümüş ve altın kaplamalarıyla değerleri bir kez daha artmakta. Aksesuar tutkusu erkeklerin elinden hiç düşürmediği rengarenk tesbihler, bu özel günlerde de en yeni modelleriyle sahiplerini bulacak.
Sevgililer gününe özel hediye seçenekleriyle, çeşit çeşit bileklikler, saatler, tesbihler,  isme özel bileklik modelleri, deri bileklikler set olarak da tercih edebilirsiniz. Deri kordonlu saatlerle, deri bileklikler günümüzde oldukça moda ve aynı zamanda çok da kullanışlı modeller arasında dır.


Gümüş ve deri bileklikler renkli taşlarla bütünleşerek çok şık erkek bileklikleri tasarlanmış.  En yeni modelleri ve çok farklı tasarımlar gümüş işlemeleriyle deri bilekliklere hayat verilmiş adeta. İşte bu özel tasarım bileklikler sevgililer gününün en özel hediye seçenekleri arasında diyebiliriz..

Bu yepyeni modelleri gümüş nakışlarıyla akik taşların bir bütün olduğunu ve erkeklerin en çok değer verdiği aksesuarları dır, tesbihler ve işlemeli gümüş yüzükler. Çok değerli taşlardan tasarlanan gümüş yüzükler erkeklere özel tasarlanmış. Ekru gümüş işlemeli tesbih ve sarı kahve tonlu desenli tesbihlerin imameleri nakışlı gümüşlerle tamamlanmış.

Altın yaldızlarla şıklığı göz kamaştıran tesbih modelleri, çok farklı imame tasarımları ve isme özel tasarlanmış tesbih modelleri.  altın kaplama tesbihler, siyah zemin üzerine altın nakışları ve farklı işlemeli desenleriyle sevgililer gününün en özel hediye seçenekleri arasında diyebiliriz..

Erkek yüzükleri gümüş ve bakırlar,la tasarlanmış nakış nakış işlenmiş. Erkek aksesuarları arasında çok çeşitli yüzükler var ama, sizler için seçtiğimiz bu şık modelleri 14 şubat sevgililer gününe özel tasarlanmış erkek yüzükleri..
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar