Uzun Kollu Güpürlü Gelinlik Modelleri

Kabarık gelinlikler modası danteller ve küpür lerle bütünleştiğinde göz alıcı tasarımlar ortaya çıkmış. Yeni sezonun en şık dantelli gelinlikleri dir. Göğüs ve sırt dekoltesinde dantelin motifleri gelinliklere  zarafet ve şıklık katmış. Özellikle kapalı mekanlarda tercih edebileceğiniz moda gelinlikler dir..

Balık gelinliklerde dekolteler olmazsa olmazıdır desek de her ne kadar, dantelin şıklığı kolları sarıp sarmalamış yeni moda gelinliklerde. Kuyruklu balık modeller, incecik ve çok daha zarif gösterecektir. Vücut hatlarını tam olarak ortaya çıkaran balık gelinlikler

Krem rengi gelinlikler fransız güpürüyle tasarlanmış ve göğüs dekoltesiyle de göz kamaştırıyor adeta. Bir zamanlar krem rengi gelinlikler çok çok modaydı ama beyaz gelinlikler her zaman özel yeri apayrıdır bilirsiniz. hatta şarkılarda bile sıkça geçer , beyaz gelinlikler içinde diye. Tabi ki, güpürlü krem gelinlik dantelli kollarıyla bu senenin en şık modellerinden bir tanesi dir.

Straplez kesim gelinliklerde tüller veya güpürlerle daha kapalı hale getirilerek de kullanılabilir. Balık gelinlikler, yarım balık modeller ve kuyruklu balık gelinlik modelleri, kış düğünlerinde, kır düğünlerinde ve kapalı mekanlarında tercih edebileceğiniz en son moda tasarım gelinlikler, dir..

Balık gelinlikler de sade saten veya üst bedeni güpürlü taş işlemeli gelinlikler, V yakalı dantelli gelinlikler balık modele çok yakışıyor. Uzun kollu gelinlikler kış sezonu için tercih edilebilir ayrıca kapalı bayanlar için ideal bir seçim olabilir. Kuyruklu balık modeller straplez uzun kollu gelinlikler ve daha bir çok moda tasarım gelinlikler ve işlemeli modeller biraz klasik tarzı olan genç kızlarımız için en son moda gelinlik çeşitlerimizi görebilirsiniz.

Prenses gelinliklerde saten üzerine sade tül veya çeşitli dantellerle tasarlanır model model binlerce son moda gelinlik çeşitleri. Uzun kollu gelinlikler, kış düğünlerinde tercih edilen modeller olarak düşünülse de her ne kadar. Tesettürlü bayanların gelinlik seçimleri arasında yer alıyor birazda. Taş süslemeli gelinlikler, sade modellerden daha ışıltılı ve şıkır şıkır tarza ve hayallere göre değişir elbetteki.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar