Şiş Örgüsü-Tığ Örgüsü Bebek Patikleri

İki şişle örülen patikler, farklı renkte iplerle çiçekler, fiyonklar ve ponponlarla daha sevimli hale getirmek hiç de zor değil. Bot örgü patikler kız bebekler için daha renkli ve cıvıl cıvıl süslenerek güzelleştirebilirsiniz. Erkek bebeklere örgü yaparken koyu renkli ipler kullanarak daha sade patikler ve örgü çeşitleri, örgü kıyafetler tasarlayabilirsiniz.

Yandan düğmeli bebek patikleri, kullanımı daha kolay ve pratik olacaktır. Ters düz örnekli patikler kolay örülür ve çok çabuk ürer. Örgü patiklerin tabanı oldukça kalın ve sıkı örülmeli ki soğuk geçirmeyi önlemeli. Sandalet örgü patikleri yandan düğmelerle hem süslü hemde kolay kullanışlı halde örmek çok kolay modeller arasında.

Bot patikler kış günlerinin en popüler örgüleri dir. Çocukların ve minik bebeklerin sağlığını düşünmek annelere düştüğü için, çeşit çeşit kışlık örgüler, patikler, örgü bereler örerler bir kış boyu. Kız bebek örgülerinde boncuklar ve kurdela süslemeleriyle en güzel örgüleri elde edebilirler marifetli anneler.

Papatyalı patikler ve çarpraz düğmeli patikler bu senenin en gözde modellerinden dir. Papatya çiçekli kız patikleri üç renkli iplerle örülmüş. ters düz örnekli modelin üzerine papatya çiçeği kondurulmuş. Kız çocuklarının ayakları ısıtacak ve aynı zamanda şirin patiklere kavuşacaklar. Erkek bebeklere özel tasarlanmış araba modeli patikler en güzelleri diyebiliriz tüm modelleri arasında.

Gri örgü patik pembe çiçekleriyle en güzel model dir. Kurdela lı örgü patikler. inci boncuklu kız bebek patiklerini tığ yardımıyla süslediğimizde en güzel modelleri elde edebiliriz. erkek çocuk örgülerini sade ve koyu renkli iplerle örmek en mantıklı olacaktır. Örnekli bebek örgüleri daha gösterişli olacağı için örerken daha fazla zaman alacaktır ama çok da güzel şık model olarak tamamlanacaktır eminim..

Pamuklu iplerle ördüğünüz patikler ve bebek örgüleri hem daha yumuşak hem de sağlık açısından tercih edebileceğimiz ipler dir.. Patik bağcıkları ponponlu veya düğmelerle daha şık ve gösterişli tasarlanabilir. İki renkli bereler ve patikler takım olarak örüldüğünde şık aksesuar örgüler elde edebilirsiniz. Çiçek motifli bereler ve patikler kız bebekleri daha şirin ve sevimli gösterecektir.

Papatyalı patikler şiş örgüsü ve tığ örgüsü ile de yapılabilir. Kız çocuk patiklerine gül motifleri ve çiçekler ekleyerek çiçek bahçesine dönüştürebilirsiniz. Patik örgülerini yaparken bebeklerin ayak ölçülerine ve yaşına göre ayarlamak gerekir büyüklüğü ve küçüklüğü. Taşlı düğmeler ve örgü motifleri berelere, patiklere diktiğinizde çok şık modelleri elde edebilirsiniz.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar