Örgülü Topuz Modelleri

 Dağınık topuzlarda düz saçlar ve dalgalı saçlar çok daha kolay şekil verilebilir topuz yapımında. Özel günler için tasarlanan topuzlarda örgüler ve aynı anda taşlı tokalar veya taçlar da kullanılarak ayrı bir şıklık da katabilirsiniz. Ama günlük kullanılacak topuzlarda sadelik daha ön planda tutulabilir.
 Dalgalı saçlarda topuz yaparken, fön yardımıyla örgüleri dağınık topuzlar tasarlayarak, özel günlere çok şık kıyafetlerinizle bu modelleri kullanabilirsiniz. Uzun saç topuzlarında örgüler olduk moda ve çok sık kullanılmaktadır. Kısa saç topuzlarında ise örgüler çok tercih edilmese de toka yardımıyla, mükemmel saçlar ve topuzlar da yapabilirsiniz.
 Sade topuzlar, tepeden toplanarak toka veya taçlar kullanılmamış ama tek bir örgüyle farklılık yaratılmış. Genellikle yaz aylarının vazgeçilmez saç modası topuzlar. Dağınık çeşitli topuzlar, günlük hayatta daha derli toplu duruyor.
 Dağınık topuzlar, enseye doğru dağılsa da örgüler ve tokalarla farklı şıklık kazanmaktadır. Örgülü topuzlar daha zengin ve ayrıcalıklıdır kadınların gözünde her zaman. Günlük hayatta ise sadelik ama şıklık da beraberinde gelir kadınların hayatında. Farklı saç tasarımlarında bile tarzını yansıtır kadınlarımız. Giyim kuşamlarında olduğu gibi yine..
 Örgülü saç modellerinde uzun saçlar daha görsel ve daha kadınsı gösterir diye düşünüyorum. Şekil verirken saç modellerine, örgüler, dağınık topuzlar, salaş topuz tasarımları. Uzun dalgalı saçlarda örgüler ve balık sırtı örgü modelleri de çok sık kullanılmaktadır günümüzde..
 Yanlardan arkaya doğru itinayla örülen saçlar, arkada çok şık topuzla tamamlanarak kendinize yepyeni bir şıklık katabilirsiniz. Balık örgüsüyle başlayan ve mükemmel bir topuzla sonlanan çiçek görünümlü topuz, yıllarca da olsa modasını kaybetmeyecek bir model diyebiliriz..
 Gece kıyafetlerinizle tamamlanacak, dağınık topuzlar taşlı tokalar ve incili taçlarla zenginleştirebilirsiniz, Bir o kadar sade ve bir o kadar da, muhteşem özel gün saçları, olmuş bence. Düz uzun saçlarda tasarlanmış bu dağınık topuzlar, kadınların hayatında hep var zaten..
Örgülerle şıklık kazanmış topuz modellerinde hem sadelik hemde şıklık bir arada gördüğümüz kadarıyla. İnce örgüler ve kalın tek örgülerle çok mükemmel, örgülü topuzlar yapılmaktadır. günlük hayatta ve en özel günlerinizde bile tercih edebileceğiniz, örgülü topuz modelleri, dir...
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar