Çiçek Motifli İğne Oyası Modelleri Yazma Oyaları

El işlerinde çeşit çeşit iğne oyaları ve tığ işi yazma kenarı oyaları, kadınların vazgeçilmez hobisi de diyebiliriz. Hem güzel vakit geçirirken yaptıkları el işlerinin en başında gelir. Rengarenk iğne oyalarını, cıvıl cıvıl yazmaların kenarlarını süslerken bile bin bir emekle bıkmadan usanmadan çeyiz sandıklarının da zenginliği dir iğne oyaları model model rengarenk..
Çiçek çiçek motifler sıralanır kolye uçlarında, yazma kenarlarında renk renk iğne oyası çeşitlerinde. Çiçekler, güller motiflere işlenir birer birer, boncuklarla şıklık kazanır çiçekli motifler. Gün gelir kolyelerde, gün gelir bir de bakmışız ki, mevlüt örtülerini süsler en güzel iğne oyaları.



Motiflerden çiçekler, güller, ilmek ilmek işlenir yazmaların kenarına. Her ne kadar zor bir el işi de olsa yinede vazgeçmez kadınlarımız. Taa eskilerden beri süregelen el işi tutkusu, günümüzde halen devam etmekte ve bir çok yepyeni modeller de çeyiz sandıklarının olmazsa olmazı, en güzel iğne oyaları renkleri...

İnci boncuklarla güzellik ve estetik kazanan iğne oyaları, yazma kenarının ve havlu kenarlarında zarafet yaratan iğne oyaları renkli boncuklarla işlenerek çok şık modelleri sizlerde çok kolay yapabilirsiniz. Motifli iğne oyaları birleştirilerek danteller, çeyizlik eşyalar ve ev aksesuarları elde etmek oldukça kolay.


Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar