Yeni Moda Tarz Gelinlikler,Modern Gelinlikler

Tarz gelinlikler,de her zaman değişiklikler farklı dekolteler ve çılgınca tasarlanmış modeller,le karşılaşırız. Rengarenk gelinlik çeşitleri, uçuk renkli modeller, duvak yerine minik şapkalar, eldivenler ve kocaman güller kondurulmuş mavi gelinlik, size de taaa ki 60,lı. 70 li senelerin gelinlik modası.
 
Renkli gelinlik modelleri, zaman zaman vitrinleri renklendirse de beyaz gelinlikler kadar rağbet görmediğini düşünürüz belkide ama çılgın gelin adayları ve çılgın modacıların gelinlik kataloglarında vazgeçilmez olmuştur kanatimce.

Balık gelinlik modellerinde ayrıca küpürlü kuyrukların yerlerde süründüğünü sıkça görmekteyiz. Askılı gelinlikler göğüs dekolteleriyle dikkat çeker. Vücut hatlarına göre de şekil alan balık modeller saten ve dantellerle ayrı bir şıklık yaratmış modası hiç bir zaman eskimeyecek kadar şık ve zarif gelinlik, diyebiliriz. 

Güpürlü gelinlikler modellerine göre değişir zaman zaman. Kır düğünlerinde çok daha tercih edilen tasarımlar olarak akıllarda kalsa da sırt dekolteleri ve dantelli duvakları ile 60,lı yılların gelinlik modellerini anımsatır bir bakışta. 

Kabarık gelinlikler, dantellerle ahenk içinde olarak akıllarda kalmıştır her daim. Ama, dekolteli gelinlik modellerinde göğüs ve sırt dekoltesinde bolca danteller ve ışıl ışıl taşlar ise çok daha ağırlık kazandırmaktadır tüm modellerimize.

Dantel ve inci boncuklarının bir arada buluştuğu gelinlik modellerinde göz kamaştıran yepyeni tasarımlar ortaya çıkmakta her zaman. 

Transparan gelinlikler de ışıltılar, sawaroski taşlar, inciler ve dantel süslemeleriyle tasarlanan modern gelinlikler gelin adaylarının en gözde olanları diyebiliriz. Modacılar da bu senenin en yeni trend gelinliklerini vitrinlerde sergilemektedirler.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar