Platformlu Yüksek Topuklu Ayakkabılar

Sezonun yeni ürünleri yüksek topuklu platformlu abiye ayakkabıları deri, rugan, çift platformlu ve çok yüksek topuklu modeller de sawaroski taşlar ön planda.
Yeni sezon topuklu abiye ayakkabıları platformlu, çok yüksek topuklu modeller özel günler için çok ideal modeller'dir. Burnu açık kadın ayakkabılarında süet, deri, velvet, nubuk ve rugan modeller, bilekten bağcıklı abiye ayakkabı çeşitleri de yüksek topuklu ve düz topuklu modeller günümüzde en çok tercih edilen ayakkabı örnekleri, diyebiliriz. Kırmızı yüksek topuklu taşlı bayan ayakkabısı'nı kombinlerken 
Taşlarla ışıltı ve şıklık katılmış, kırmızı abiye ayakkabı nişanda, söz ve mezuniyet törenlerinde giyebileceğiniz en şık tasarımlı yazlık bayan ayakkabı modelleri bu yaz oldukça moda. Bilekten bağlamalı yüksek topuklu modeller modası geçmeyecek kadar şık tasarlanmış.

Bağcıklı yüksek topuklu bayan ayakkabıları nubuk, süet olarak tasarlanmış en yeni modeller. Kışlık yüksek topuklu bayan ayakkabıları iki renkli modern tasarımlar.

Burnu açık ayakkabılar yaz sezonunun en trend bayan ayakkabı modası. Mavi siyah ayakkabılar yüksek topuklu platformlu modeller bu senenin en trend kadın ayakkabı çeşitleri. Renkli kıyafetlerle kullanabileceğiniz özel ayakkabı modası. 

İnci tasarımlı gelin ayakkabı modeli. Sawaroski taşlı gelin ayakkabı örnekleri incilerle bezenmiş en trend modeller tasarlanmış. Beyaz gelinliğin şıklığını zarafetini tamamlayacak kadar moda gelin ayakkabısı.

Altın rengi platformlu kırmızı rugan gece ayakkabısı nişan, kına ve gece şıklığının vazgeçilmez taşlı ayakkabı modası ile abiye kıyafetleriniz çok daha göz alıcı olacaktır.

Yazlık topuklu gece ayakkabı modası taşlı bantlı gece kıyafetleriyle tercih edebileceğiniz en son moda ayakkabı örneği,dir. 2018 modası abiye ayakkabılar da taşlar ve ince bantlar oldukça moda gibi gözüküyor.

Gelin ayakkabısı, arayan gelin adaylarının dikkatini çekecek kadar şık ve modern tasarıma sahip, platformlu yüksek topuklu beyaz ayakkabı bir fiyonk ile şıklığı daha da göz alıcı olmuştur. Özel günlerde de kıyafetlerinize ayrıca zarafet katacak kadar çok şık bir model.

Yazlık en şık bayan ayakkabıları. Renkli yüksek topuklu moda en trend ayakkabı çeşitleri, mavi, kırmızı çiçekli bayan ayakkabı modellerinde yaz modası olarak tasarlanmıştır.

yeni sezonun en son moda ayakkabıları platformlu yüksek topuklu modellerdir. Özel günlerin şıklığını tamamlayacağınız, taşlı şık tasarımlı bayan ayakkabı modelleri. Siyah topuklu ayakkabılar, yaşamımızın bir parçası da diyebiliriz.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar