Tesettür Giyim Bayan Pardesüleri

modern tasarımlı kırmızı pardesü bahar ve yaz aylarının son modası tesettürlü bayanların vazgeçilmez kombin tamamlayıcısı'dır uzun  pardesüler. Kloş etekli kırmızı pardesü, farklı yaka tasarımı ve diz altı etek boyu ile modern bayanların şıklığını tamamlayacak kadar şık bir modelimiz. Günümüzün modası haline gelen kadın pardesüleri  belden oturtmalı, uzun modeller, kısa pardesüler, uzun tesettür pardesü modelleri de yeni sezonun en trend kadın giyim modası.

Tesettürlü bayanların tercihi, uzun pardesüler.  Fiyonklu yaka gül kurusu pardesü ile pembe desenli eşarp şık bir kombin oluşturmuş. Kemerli bayan pardesüsü, kapalı bayanların en çok tercih ettikleri modeller arasında yer almakta. Kısa kap modelleri de her sezon farklı tasarımlarıyla bayan giyim koleksiyonlarında rengarenk vitrinlerde yerini almaktadır. Yanlardan ipli kaplar, oval etekli bayan kapları, yazlık kaplar ve kışlık kaplar modası hiç geçmeyecek kadar şık ve kaliteli modeller.
Kare yakalı pardesüler özellikle yaz mevsiminin ve bahar aylarının modası olarak tasarlanmış yepyeni modeller.  İnce keten pardesüler  marka, kalite ve şıklığı da bir arada barındıran kadın modası tesettür giyim mağazalarında. Parlak  kumaşlardan, ipek, pamuklu ve saten kumaşlardan da üretilen tesettür kıyafetleri, pardesüler, mantolar, kap modelleri ve daha bir çok, kadın kıyafeti çeşitleri ve farklı modeller her sezon günümüzün modasını her yaş grubuna özel sunmaya devam ediyor. 
Kayra pardesüleri baharlık modeller yeni sezonda soft renkler, etek uçları büzgüler ve günümüzün modasına en uygun olarak tasarlanmış bayan pardesü modeli. Bahar sezonunun modasını yansıtan en trend kadın kıyafetlerin olmazsa olmazı pardesü örneği dir.

Vitrinlerde sıkça rastladığımız, bayan pardesü modasında farklı farklı modeller, renk renk yeni moda bayan pardesülerinde markalar ve kalite de çok önemli bir ayrıntı elbetteki. Füme rengi pardesü, ye bu model çok yakışmış. Yakada büzgülü pililer ve kol biyelerinde ki farklı detaylar ise kadınların kendilerine yakışan şık tasarımlar olarak tercih edebilecekleri modellerden bir tanesi dir

Yeni sezon pardesülerinde yandan düğmeler, hakim yakalar ve kapişonlar ön planda. Kemerli ve volümlü kesimi olan moda pardesüler bayan dış giyiminde oldukça önemli ve günümüzün modası.

Belden kemerli bayan pardesü modası, özellikle kışlık olarak tasarlanmış petrol yeşili göz kamaştıracak kadar şık bir model. Hem günlük hemde özel günlerde kullanabileceğiniz modern bir pardesü tasarımı.

Yandan düğmeli hakim yaka beyaz pardesü bu sene en yeni modellerden biri. Kaliteli kumaşlardan tasarlanmış beyaz pardesü yaz mevsiminde ve bahar ayalarında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir model.


Tesettür giyimde dört mevsimde tercih edebileceğiniz pardesü modeli. Kadın kıyafetlerinin tamamlayıcısı pardesüler şıklığın bir simgesi gibidirler. Yarasa kollu yeni tasarım pardesü modeli oldukça şık ve modern.
Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar