Üniversite Mezuniyeti İçin Uzun Elbiseler

 Mezuniyet günlerine özel sunulan, yeni moda elbiseler, iki parçalı abiye modelleri, büstiyerli modeller, dantelli gece elbiseleri ve saten üstüne tül detaylı mezuniyet elbiseleri, özellikle üniversite ve lise kızları için seçtiğimiz en yeni şık modeller,dir. Taşlı gece elbiseleri ve yırtmaçlı abiye modelleri,ni ilkbahar yaz sezonunda çok şık kombinler yaratarak gününüze ayrıcalık katabilirsiniz..
Çiçek desenli elbiseler yaz sezonunda daha çok tercih edilen kumaş desenleri,dir. Kaliteli kumaşlardan tasarlanan abiyeler. Büstiyerli iki parça elbiseler mezuniyet, balo, doğum günü partilerinde ve söz, nişan törenlerinde de kullanabileceğiniz özelliklere sahip moda elbise çeşitlerini burada görmeniz mümkün.
Bebe mavisi dantelli abiyeler, sırt ve göğüs dekolteleriyle gece davetlerinde bile tercih edebileceğiniz şıklığa sahip moda kıyafetler olarak tasarlanmış. Üniversite mezuniyetlerinde uzun elbiseler ve dekolteli tasarımları bu sezon daha çok görmekteyiz. Açık tonlar, maviler, beyaz ve pembe renkler daha çok genç kızların tercihleri arasında diyebiliriz.


Tek parça elbiseler ve iki parça büstiyerli abiyeler mezuniyet için oldukça çok aranan özelliklere sahip modeller arasında. Dantel, saten ve tüllerin de bütünleşerek tasarlanan bu şık tasarımlı abiye elbiseler özel günlerin zarafeti.
Çiçek desenli elbise tasarımlarında üst büstiyeri saten ve işlemeli tasarlanmış. Özel günlere göre oldukça şık tasarımlı modeller. Tarlatan üzerine uzun etek şıklığı tamamlamış. Siyah büstiyer, beyaz zemin üzerine çiçek desenli etek oldukça modern ve zarif tasarlanmış model.


Jovani abiyeleri, taşlı, dekolteli abiyeler ve volümlü etek modelleri bu yıl oldukça moda. Genç kızların mezuniyet törenlerinde renk ve model tercihi birbirinden farklı olsa da her ne kadar olsa siyah renkler ve pembeler vazgeçilmez renklerden olsa gerek.  
                       

Parlement mavisi abiyeler saten uzun modeller-askılı göğüs dekolteli uzun abiyeler söz ve nişanda-mezuniyet törenlerinde kombinleyer yaparak tarzınıza farklılık katabilirsiniz. Mavi saten elbiseler,i -siyah topuklu ayakkabılar ve şık çantalarla kombinler elde edebilirsiniz.

Yeni sezonda yepyeni abiye modelleri. Tarzınıza en yakın modeller ve renkler uzun mezuniyet elbiseleri tasarlandı sizler için. Üniversite mezuniyetleri için en şık zarif elbiseleri modahobim.blogspot.com,da bulabilirsiniz. Kırmızı saten üzerine çiçek desenli iki parça modelimiz gece davetlerinde veya mezuniyet törenlerinizde çok rahat tercih edebilirsiniz.

Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar