Mezuniyet İçin Topuklu Platformlu Ayakkabılar

Mezuniyet için en yeni model ayakkabılar platformlu yüksek topuklu modelleri bu sayfamızda bulmanız mümkün artık. Süet, deri, rugan taşlı gece ayakkabılar ise bu yılın en yeni tasarım bayan ayakkabı çeşitlerimiz, dir. Bilekten tokalı kırmızı bayan ayakkabıları mezuniyet törenlerinin en gözde modelleri,dir.

Fiyonklu yüksek topuklu bayan ayakkabı modelleri,nde bu senenin trendleri saten, tüylü, bilekten bağlamalı, iki renkli en şık ayakkabılar tasarlandı özel günler için. Fuşya süet, kahve leopar desenli topuklu ayakkabılar da en yeni modeller arasında.

Fuşyanın en yeni model mezuniyet ayakkabıları lise-üniversite mezuniyet törenlerinde sizi daha da zarif çok daha şık gösterecektir. Arkası fiyonklarla süslenmiş abiye ayakkabıları, nişan, söz ve mezuniyet törenlerinde şık bir kıyafetle tercih edebileceğiniz ayakkabılar,dır.

Beyaz taşlı gece ayakkabıları, gelinlik ayakkabısı ve gece davetlerinin şıklığını tamamlayacak platformlu taşlı beyaz ayakkabı modern tasarıma sahip. Bilekten bağcıklı modellerde rahatlık ve bambaşka bir şıklık hakim.

Mor gece ayakkabısı kurdela ve taşlarla süslenmiş zarif gece ayakkabısı mezuniyet günlerinin en şık modellerinden diyebiliriz. Siyah abiyeler veya farklı renkli mezuniyet elbiseleriyle kullanabileceğiniz moda ayakkabılardan bir tanesi.

Bilekten bağlamalı abiye ayakkabı tasarımları parlement mavisi ve fuşya renklerden tasarlanmış en trend modelleri mezuniyet gecelerinde tercih edebilirsiniz. Kısa elbiseler, veya uzun mezuniyet elbiseleriyle tamamlayabileceğiniz en yeni model ayakkabılar,dır.

Share this post :

Yorum Gönder

Test Sidebar